Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Observăm prezentul, cercetăm noul și creăm viitorul" – istoricul firmei Silverback

Publicat de System 14.04.2017 0 Comentarii Noutati,

„Observăm prezentul, cercetăm noul și creăm viitorul" – istoricul firmei Silverback

 

Silverback este un brand, o companie globală fondata in 2004 de Deon Retief. Antreprenor, vizionar și strateg, cu peste 22 de ani de experiență în industria velo, Deon a înființat firma, după ce a studiat bine fenomenul.

 

 

Silverback este o companie evolutivă și axată pe viitor, o companie centrată pe proces, design și dezvoltare, hotărâtă să accelereze procesul de inovație în acest domeniu.

 

Deon Retief și-a stabilit prezența cu Silverback în țări precum Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud și Mauritius. Condițiile pieței din emisfera sudică au oferit mărcii platforme ideale pentru cercetare și dezvoltare, dar și o fundație solidă pentru business. Poate emisfera sudica vi se pare o locatie exotica pentru o marca de biciclete insa explicatia vine din faptul ca Deon Retief este nascut in Cape Town, Africa de Sud.

 

Din 2008 a crescut însă și prezența în țările europene. Acest an este cel al debutului internațional al mărcii Silverback. Având ca bază atenția la detalii a lui Deon cât și tehnologia designului, Germania a fost alegerea naturală pentru începerea dezvoltării afacerii.

 

În ianuarie 2010 a fost fondată firma Silverback Technology GmbH deținută de compania Silverback in Stuttgart. Pentru a deveni o companie veritabilă germană, centrul designului, dezvoltarii si dreptului de proprietate asupra marcii rămâne Germania. 

Material preluat de pe sportinlife.net

Lasa un comentariu