Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Noutățile standului nostru la Salonul Bicicletei 2017

Publicat de System 30.03.2017 0 Comentarii Noutati,

Noutățile standului nostru la Salonul Bicicletei 2017

Salonul Bicicletei 2017 are loc weekendul acesta pe 1 și 2 aprilie la Romexpo București. Este momentul când fanii acestui sport au ocazia să vadă direct, dar și să încerce, bicicletele preferate, dar și echipamentul, piesele și accesoriile pe care le-ar dori pentru ei sau bicicleta lor. Câteva din modelele speciale pe care le veți putea admira la standul nostru sunt bicicletele Silverback pentru care suntem reprezentanții oficiali in Romania.

 

Silverback Synergy Fat este o bicicleta fat full suspension. Este o categorie foarte nouă și specială de biciclete întrucât full fat-urile sunt foarte rar întâlnite în lume. Bicicleta are doar 15 kg în ciuda celor două suspensii și a anvelopelor mari. Însă avantajele celor două vor deveni foarte apreciate de tine întrucât vor netezi aproape în totalitate orice drum offroad pe care îl vei încerca.

 

 

Dacă totuși preferi mtb-ul obișnuit, la stand vei putea analiza de aproape bicicleta Silverback Sido 1, un mtb 29er full suspension, cu echipare foarte bună, greutate totală de doar 12 kg și un preț imbatabil.

 

 

Însă offroad poți merge și altfel. Spre exemplu bicicletele pentru ciclocros acoperă o varietate foarte mare de situații. Poți merge pe asfalt aproape la fel de repede ca pe cursieră, iar în offroad performanțele se vor apropia foarte mult de mtb. Silverback Siablo CX este un astfel de exemplu. O bicicletă cu o greutate sub 9 kg cu care te vei descurca admirabil atât on cât și off road.

 

 

Totuși dacă pentru tine bicicleta și ciclismul înseamnă mult mai mult, spre exemplu și competiții la nivel înalt, atunci un Silverback Sesta Pro este alegerea potrivită. Este un full suspension 29er din carbon cu echipare de top. Este sora bicicletei Sesta SBC cu care s-a câștigat la Absa Cape Epic anul acesta!

 

 

Doamnele și domnișoarele bicicliste vor putea admira la standul nostru bicicleta Silverback Solana, un model hardtail cu geometrie adaptata anatomiei feminine. Este o bicicletă cu o greutate de doar 12 kg și roți 27,5 inch, gândită să ofere performanță și confort pe teren denivelat.

 

 

Copiii se vor bucura când vor vedea bicicleta Silverback Scoop Half, un fat bike creat special pentru ei. Este o bicicletă cu cadru mai mic și roți de 24 inch. Și echiparea a fost aleasa în așa fel încât prețul bicicletei să rămână accesibil, dar în același timp calitatea să nu aibă de suferit. Despre Scoop Half a povestit și revista Freerider într-un test publicat.

 

 

Pe lângă bicicletele Silverback, la standul nostru de la Salonul Bicicletei veți admira și testa ochelari sport. Spre exemplu modelul 720 Armour Dart-P al australienilor de la 720 Armour, este unul din modelele de succes al companiei. Pot fi folosiți în orice domeniu, nu doar ciclism. Spre exemplu la fel de eficienți îi vei găsi și dacă îi folosești la un maraton urban, într-o tura de trekking la munte cu rucsacul în spate sau lenevind pe plajă la umbra unui palmier.

 

 

Nu în ultimul rând, standul nostru va găzdui și carturile Mountaincart. Nu le prea putem descrie în cuvinte. Pur și simplu trebuie să le încerci. Îți spunem doar că un downhill la munte cu așa ceva va fi pentru tine experiența vieții!

 

 

Lasa un comentariu