Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Nou pe piață – ochelarii sport 720 armour

Publicat de System 07.04.2017 0 Comentarii Noutati,

Nou pe piață – ochelarii sport 720 armour

Să practici un sport este foarte plăcut însă în același timp făcând asta ieși, mai mult sau mai puțin, din zona ta de confort și intri pe teritoriul unde trebuie să-ți asumi ceva riscuri. Pentru ca totul să rămână în parametri siguri, de multe ori este nevoie să porți echipament de protecție. Din aceeași categorie fac parte și ochelarii sport 720armour, o marcă australiană cu vechime din 1996.

Fiind un brand născut pe plajele însorite ale Australiei, putem fi siguri că ochelarii 720armour sunt produse gândite să facă față și să filtreze cele mai puternice raze de soare și cele mai nocive radiații. Am decis să aducem în România această marcă pentru a întregi oferta generală de pe piață cu un produs în a cărui calitate și performanțe credem.

Ne bucurăm de asemenea, că revista de ciclism Freerider este interesantă de această marcă. Este și motivul pentru care am trimis pentru test o pereche de ochelari 720armour Dart, niște ochelari compleți care se adresează celor mai pretențioși cicliști. Vom reveni cu detalii imediat ce testul va fi publicat.

 

Lasa un comentariu