Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Mititelu Andrei Nicolae câștigă categoria sa la Lunca Timișului CX 2018

Publicat de System 20.12.2018 0 Comentarii Noutati,

Mititelu Andrei Nicolae câștigă categoria sa la Lunca Timișului CX 2018

 

Sâmbătă 15 decembrie, a avut loc la Urseni, județul Timiș, concursul Lunca Timișului CX fiind și ultima etapă din circuitul de ciclocros, Cyclocross Nation 2018. Conditiile meteo au fost dificile, traseul de concurs fiind acoperit de zăpadă. Însă chiar și așa riderul nostru Mititelu Andrei Nicolae s-a descurcat excelent obținând locul întâi la categoria sa, Amatori.

 


foto Cristina Maciu

 

“Prima data când câștig la general un concurs de ciclocros . A fost fain #cainbelgia , multa zăpadă , potecă îngustă și câteva porțiuni de alergat . Din prima tură, pe o bucată de alergat, m-am desprins și până la final am ținut un ritm rdicat, dar constant” , povesteste Andrei după concurs. El a alergat pe ciclocrosul Silverback Siablo CX, echipat cu groupsetul 1x11 Sram Force 1 și frâne hidarulice pe disc Sram Force 1. Anvelopele care l-au ținut pe traseu au fost Schwalbe Racing Ralph, 700x33c.

 

 

Podiumul a fost completat de Mura István Zoltán pe locul 2 și Georgian Grec pe trei. Următorea cursă pentru Andrei va fi în București, sâmbătă 22 decembrie, cu ocazia desfășurării Campionatului Național de Ciclocros.

Lasa un comentariu