Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Martin Gluth – pregătit pentru următoarele Cupe Mondiale

Publicat de System 02.07.2018 0 Comentarii Noutati,

Martin Gluth – pregătit pentru următoarele Cupe Mondiale

 

Martin Gluth, de la Silverback OMX Pro Team, a concurat duminică 24 iunie, la KitzAlp Bike Festival din Austria, terminând în Top 10. Festivalul atrage în programul său, o multitudine de competiții. De asemenea, concursul atrage și foarte mulți vizitatori și concurenți de toate nivelurile.

 

 

După o perioadă lungă de antrenamente, Martin Gluth s-a deplasat în Austria pentru a testa nivelul la care a ajuns cu conditia fizică. La KitzAlp Bike Festival a reușit să se claseze pe un bun loc 9, fiind înconjurat de un număr impresionant de cicliști puternici.

 

 

„Am obținut un rezultat destul de bun”, spune Martin. „Am plecat din poziția 14, iar startul nu a fost chiar remarcabil. Însă odată intrat în ritm am reușit să am o cursă chiar foarte bună”.

 

 

Martin s-a descurcat foarte bine la această cursă și este mulțumit de nivelul antrenamentului său. Curând el va face parte din Campionatele Europene fiind selecționat de echipa națională germană pentru a concura la aceste curse.

Lasa un comentariu