Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Martin Gluth de la OMX PRO TEAM, despre filmările de la Absa Cape Epic

Publicat de System 08.06.2017 0 Comentarii Noutati,

Martin Gluth de la OMX PRO TEAM, despre filmările de la Absa Cape Epic

Maratonul mtb pe etapa Absa Cape Epic din Africa de Sud, este cel mai cunoscut concurs de anduranță din lume. Motivele sunt multiple. Desigur traseul, care este unul foarte dificil, parcurs în timp scurt doar de cei mai buni cicliști. Însă un alt motiv este mediatizarea extrem de bună pe care concursul o are. Dacă nu poți fi la fața locului, organizatorii oferă spectatorilor informații din cele mai îndepărtate colțuri ale traseului. În plus față de ce vine de la organizatori și concurenții au cu ei o camera video, unii transmițând chiar și în direct din timpul concursului.

 

La ediția 2017 a maratonului, echipa OMX PRO TEAM propulsată de Silverback, a fost echipată cu un action cam mai special. Un 360Fly care filmează în toate direcțiile. Însă partea cea mai interesanta este faptul că tu poți mișca imaginea pentru a privi în orice direcție dorești: înainte, în laterale, spre ciclist, spre cer etc.

 

 

Lasa un comentariu