Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Mariske Strauss și Annie Last pe podium la Absa Cape Epic 2018!

Publicat de System 26.03.2018 0 Comentarii Noutati,

Mariske Strauss și Annie Last pe podium la Absa Cape Epic 2018!

 

Pe măsura ce praful se liniștește pe potecile din Africa de Sud, vedem că sunt multe despre care putem fi mândri când vorbim de Silverback. Bicicleta Sesta SBC a dovedit încă o dată că este competitivă și mai mult azi decât atunci când a fost concepută pentru prima oară.

 

(foto Anthony Churchyard)

 

Calitatea impecabilă și suspensia BURST, alături de geometria perfectă și echiparea de top, alcătuiesc o mașinărie extrem de capabilă și ușoară atunci când este mânuită de rideri.

 

(foto Mark Sampson/Cape Epic/SPORTZPICS)

 

Observăm că încet-încet, traseele de concurs devin din ce în ce mai tehnice și solicitante, bicicletele trebuind să țină pasul. Astfel, mtb-urile ușoare, full suspension, care pedalează eficient, așa cum este și Sesta, sunt mult mai potrivite, oferind confort pe termen lung și aderență superioară, calități pe care un hardtail nu le poate avea.

 

(foto Andrew McFadden/Cape Epic/SPORTZPICS)

 

Mariske Strauss și Annie Last, care au alcătuit echipa Silverback KMC, au avut o săptămână de foc în Africa de Sud. Ele au concurat exemplar cei 653 km și 13.530 m diferență de nivel, terminând cele 7 etape pe locul 3 la General Feminin.

 

(foto Ewald Sadie/Cape Epic/SPORTZPICS)

 

Mariske a arătat ce înseamnă cu adevărat sportivitatea când, în etapa a 6a, a pedalat cu rezervorul aproape gol după ce s-a simțit rău toată noaptea dinaintea startului. A fost momentul când foarte multe echipe au avut probleme cu burta, la fel de multe fiind obligate să abandoneze. Silverback KMC însă a continuat și a perseverat, fetele fiind răsplătite la final cu un frumos loc pe podium.

 

(foto Mark Sampson/Cape Epic/SPORTZPICS)

 

Iată care a fost evoluția fetelor de la Silverback KMC de-a lungul celor șapte etape plus prolog:

  • Prolog – 20 km, 600 m diferență de nivel. Locul 4
  • Etapa 1 – 110 km, 1900 m diferență de nivel. Locul 3
  • Etapa 2 – 106 km, 2000 m diferență de nivel. Locul 3
  • Etapa 3 – 122 km, 1800 m diferență de nivel. Locul 4
  • Etapa 4 – 113 km, 1800 m diferență de nivel. Locul 2
  • Etapa 5 – 39 km, 1430 m diferență de nivel. Locul 3
  • Etapa 6 – 76 km, 2000 m diferență de nivel. Locul 6
  • Etapa 7 – 67 km, 2000 m diferență de nivel. Locul 5

 

(foto Nick Muzik/Cape Epic/SPORTZPICS)

Lasa un comentariu