Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Luke Moir castiga la Enduro WC Series

Publicat de System 26.10.2018 0 Comentarii Noutati,

Luke Moir câștigă la Enduro WC Series

 

Pe 13 octombrie Luke Moir a concurat pe traseul de 45 km de la STBB 4 Good, un concurs caritabil cu strângere de fonduri pentru fundația Miles for Smiles. Însă Luke nu s-a simțit în formă maximă la acest eveniment. “Sâmbătă dimineață nu eram în apele mele”, spune Luke. „Dar după o săptămână grea de antrenamente tot am reușit să rezist două ore și săcâștig concursul cu un sprint”.

 

„Tatăl meu era foarte aproape în spatele meu, deci clar nu eram în formămaximă”, încheie râzând Luke. 

 

 

 

Luke Moir, de la echipa Silverback Volvo, a reușit să mai obțină o victorie la categoria juniori, masculin la runda finală de la Enduro Western Cape Series, desfășurată a doua zi în Cape Town, Africa de Sud.

 

 

 

Concurenții s-au luptat cu adevărt, cu traseul dificil care a fost cel mai lung și mai abrupt din serie. Traseul a fost plin de zone cu bolovăniș. ÎnsăLuke și bicicleta sa Silverback Slider LT, a reușit încă un loc întâi.

Duminică a fost o zi importantă la concurs pentru că evenimentul includea patru etape enduro foarte lungi cu aproape 2000 m diferență de nivel pozitivă între ele. „Încă eram destul de obosit de la celelalte curse”, spune Luke. „Totuși am reușit să mă concentrez și să obțin locul întâi la categorie și patru la General”.

 

 

Bicicleta de enduro Silverback Slider LT pe care a concurat Luke Moir are suspensii de 160 mm și echipare Sram Eagle. Tatăl lui Luke a fost și aici prezent. El a participat pe o bicicletă Silverback Surface cu suspensii de 140 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu