Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

La Silverback creștem Super-eroi!

Publicat de System 09.01.2018 0 Comentarii Noutati,

La Silverback creștem Super-eroi!

 

Bicicleta este unul din acele cadouri pe care ți-l vei aminti pentru totdeauna! Silverback înseamnă comunitate și campioni. Iar noi dorim să te încurajăm să-i creștem campioni de mici. Explorează gama noastră de biciclete pentru copii și folosește tool-ul Find-Your-Fit pentru a te asigura că Super-eroii Silverback pot începe super-aventura azi!

 

 

Indiferent că alegi o bicicletă cu roți ajutătoare, cu cadru mai mare pentru cei care știu deja să aibă echilibru sau o bicicletă de mărimi normale pentru adolescenți, important este ca juniorii să înceapă să pedaleze de mici. Le va fi de folos în viață în mai multe feluri.

 

Evident, pe plan sportiv îi va ajuta. Mersul pe bicicletă este unul din cele mai solicitante și plăcute sporturi. Apoi simțul dezvoltat al echilibrului te ajută într-o mulțime de situații care nici nu au legătură cu sportul. Nu în ultimul rând, cei mici pot deveni și mai ordonați întrucât ciclismul presupune disciplină și eficiență.

Lasa un comentariu