Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Începutul unei povești speciale – Silverback Sprint 29

Publicat de System 20.06.2017 0 Comentarii Noutati,

Începutul unei povești speciale – Silverback Sprint 29

 

Gama Sprint de la Silverback este prima din lume ce dispune de Sports Plus Dual Suspension Bike Platform, un sistem simplu dar eficient de cinematică disponibil pentru oricine caută o bicicletă performantă, nouă, accesibilă, trendy și cool.

 

 

Silverback Sprint 29 dispune de o amplasare joasă a ghidării cablurilor, pe dedesubtul țevii downtube, pentru a obține un design elegant, dar și pentru întreținere ușoară. Cablurile protejează cadrul de pietrele aruncate de roata față. În plus, frecarea cablurilor de cadru este împiedicată mulțumită unui sistem inteligent de fixare a lor.

 

 

Întreținerea bicicletei este importantă, iar pentru asta trebuie să ai acces ușor la componentele cadrului. Din acest motiv rulmentul BB este de tip filetat. Pentru întreținere rapidă și simplă, pentru sute și mii de kilometri fără griji.

 

Cinematica simplă și eficientă a suspensiei bicicletei înseamnă practic un pedalat de calitate. Însă în timp ce la alte mărci o suspensie de calitate înseamnă un preț mare, la Sprint platforma suspensiei este accesibilă.

 

 

Precizia direcției de mers și traseul pe care îl parcurge roata față a bicicletei sunt îmbunătățite mulțumita țevii headtube conice. De asemenea și furca cu suspensie deține un rol la fel de important la acest capitol.

 

Lasa un comentariu