Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Freerider a testat ochelarii 720armour Dart, cu rezultate foarte bune

Publicat de System 24.05.2017 0 Comentarii Noutati,

Freerider a testat ochelarii 720armour Dart, cu rezultate foarte bune

 

 

Revista românească de ciclism Freerider a testat recent ochelarii 720armour Dart, ochelari sport destinați activităților outdoor precum ciclism, alergare, golf sau mersul cu rucsacul pe munte. Redactorii au folosit ochelarii sport în cele mai dure condiții de vreme rea, vreme bună, dar foarte însorită sau teren accidentat, pentru a vedea cum se comportă în fiecare situație.

 

 

Ochelarii au trecut exemplar fiecare test, dar ce a impresionat cel mai mult a fost sistemul magnetic de fixare a lentilelor în ramă. “Sistemul magnetic de prindere a lentilelor mi-a plăcut cel mai mult”, spune redactorul Dan Mazilu de la Freerider. „Nu doar că totul devine extrem de facil când trebuie schimbate lentilele însă nici nu le mai murdărești cu amprente sau grăsimea de pe degete, pentru că le poți prinde cu degetele de margini. Cu acest sistem nu ești obligat să tragi și de lentila în sine, așa cum se mai întâmplă la ochelarii la care trebuie îndoită rama pentru a le scoate.”

 

 

Dart, de la producătorul australian 720armour, au fost apreciați și pentru accesoriile care vin incluse în pachet. În total dispui de trei seturi de lentile de culori diferite, pentru condiții meteo diferite, toc de protecție, săculeț din microfibră pentru transport și curățare a lentilelor și o pereche de pernițe de schimb pentru sprijin pe nas.

Traseele de ciclism pe care au fost folosiți ochelarii au fost provocatoare pentru a testa confortul, vizibilitatea oferită, dar și cât de bine stau ochelarii în poziția dorită. „Am testat intens treaba asta la maratonul mtb pe etape Mitas 4 Islands din Croația unde traseul în fiecare zi era alcătuit 90% din stâncă, bolovani și pietriș”, spune Dan Mazilu. „Așadar dacă nici pe zguduială maximă nu s-a desprins nimic accidental din ei, atunci nimic nu îi poate clinti”, referindu-se aici la sistemul ingenios de fixare magnetică a lentilelor, dar și la faptul că ochelarii nu-și schimbau poziția pe nas.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici.

 

Lasa un comentariu