Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Francisco Antonio Morón vicecampion la Vuelta Andalucia MTB 2018!

Publicat de System 05.06.2018 0 Comentarii Noutati,

Francisco Antonio Morón vicecampion la Vuelta Andalucia MTB 2018!

 

Vuelta Andalucía MTB 2018 este un concurs de trei zile cu etape în medie de 70 km lungime și diferențe de nivel de până la 2000 m. Francisco Antonio Morón de la Silverback, a concurat cu gândul de a se clasa în top 10 la General. În plus și-a dorit să obțină podium la categoria sa, Master. Deja din prima zi Francisco Antonio a terminat pe locul 2 la categorie și pe 13 la general, așa că se bănuia finalul unui rezultat bun.

 

 

La următoarea etapă Francisco Antonio a pornit cu un optimism bun, știind că dispune de anduranță pentru traseele lungi. La km 12 a decis că a venit momentul să atace, cunoscând și nivelul celorlalți concurenți. La km 20 evadarea sa se încheie, depășind-ul și pe primul concurent de la categoria Master. Francisco Antonio a terminat astfel pe locul 8 la General și pe 2 la Master.

 

Pentru a 3a etapă era clar că trebuia să lupte cu adevărat dacă Francisco Antonio dorea podium. Încă de la start el a pornit în evadare, fiind foarte rapid pentru primii 35 km. Concurentul principal de la master era mai puternic însă cu doar 6 km înainte de finiș Francisco Antonio și-a jucat cărțile și a plusat. A schimbat ritmul și a evadat solo, pentru a termina pe locul întâi la Master.

 

La final, Francisco Antonio de la Silverback, a încheiat cu titlul de vicecampion Master la cursa Vuelta Andalucía MTB 2018. Este un rezultat care îl motivează să concureze și mai bine pentru data de 30 iunie la Campionatele Europene.

Lasa un comentariu