Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Filozofia designului la Silverback

Publicat de System 29.11.2017 0 Comentarii Noutati,

Filozofia designului la Silverback

 

Sistemul BIC Metric sau „Best In Class Metric” este modul prin care Silverback construeiște cele mai bune biciclete posibile. Compania crede în cel mai bun raport din industrie ce privește prețul, specificațiile și calitatea. BIC înseamnă practic că cicliștii Silverback primesc tehnologia de ultimă oră la un preț accesibil. Tehnologiile se referă la: designul cadrului, greutate, finisajele bicicletei, estetica și specificații, toate la cel mai bun preț. Deciziile companiei se bazează pe știința designului, iar calculele atente conduc la realizarea unei biciclete ce dispune de cea mai bună valoare în comparație cu orice altă bicicletă din lume.

 

 

Designul cadrului – proces îndreptat spre calitate, design, testare și rafinare;

Finisajele bicicletei – trend setter pentru design. Se obține cea mai frumoasă bicicletă;

Specificații – componentele alese cu grijă înseamnă o bicicletă mai bună la un preț mai mic;

Greutate – matrițele proprii Silverback, cât și designul mențin o greutate redusă pentru performanțe mai bune;

Cel mai bun preț - Silverback a conceput o formulă științifică specială prin care prețurile sunt menținute la un nivel redus.

 

Ce este ARD?

 

ARD (Advanced Riding Dynamics) este o ecuație care descrie valorile Silverback: oferirea unei biciclete ce dispune de cele mai bune calități pentru nivelul ei. Componentele alese corect ajută bicicleta să ofere performanțele corecte pentru segmentul de piață pentru care a fost gândită. Atenția la detalii a inginerilor Silverback, se reflectă în rezultatul final. Cadrul, furca și roțile sunt considerate cele mai importante componente, care contribuie la performanțele bicicletei.

 

Silverback face toate eforturile pentru ca indiferent ce ești, ciclist de șosea sau mtb, să primești o bicicletă ce nu face compromisuri. Rămânând credincioși ecuației ARD – cadru, furcă, roți și adăugând toate celelalte componente alese, Silverback va continua să ofere biciclete cu o dinamică de rulare ce nu poate fi egalată.

Lasa un comentariu