Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Fă o vizită virtuală 360˚ în magazinul nostru Barcicleta!

Publicat de System 15.02.2018 0 Comentarii Noutati,

Fă o vizită virtuală 360˚ în magazinul nostru Barcicleta!

 

Mai mult decât un magazin de biciclete, Barcicleta este locul ideal unde poți savura o cafea bună alături de prieteni, sau poți cunoaște alte persoane pasionate de aceleași lucruri ca și tine, în timp ce noi îți reglăm bicicleta.

 

 

La Barcicleta se pot face multe. În primul rând la vânzare găsești aici bicicletele germane Silverback și ochelarii sport 720armour, pentru care UVX Sport este importator oficial. În plus, portofoliul de produse s-a mărit recent și cu căștile de bicicletă Abus, plus carturile Dino Cars și Mountaincart – cu și fără pedale. Există și partea de service, cu o listă întreagă de operațiuni care se pot face.

Dar poate cea mai plăcută este partea de „social”. La Barcicleta ai una din cele mai bune cafele espresso, care îți va prinde excelent atât înainte cât și după tură, asta pentru că de la Barcicleta pornesc o mulțime de ture de bicicletă organizate. La fel de util pentru cicliști este ca la Barcicleta ai inclusiv dușuri pe care le poți folosi când te întorci din tura de grup.

Până când îți faci timp să ne vizitezi „real”, poți face un tur „virtual”.

 

Lasa un comentariu