Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Explorând barajul Theewaterskloof

Publicat de System 08.09.2017 0 Comentarii Noutati,

Explorând barajul Theewaterskloof

 

Theewaterskloof este un baraj de pământ construit pe râul Sonderend din Africa de Sud. Este similar în construcție celui de la Bolboci, munții Bucegi. În acest moment nivelul apei este la 25% așa că cei de la Silverback s-au gândit să facă o tură care în mod normal nu ar fi posibilă – pe fundul lacului.

 

În perioadele de secetă vei putea observa pe fundul lacului livezile fantomatice și fundațiile clădirilor care au trebuit să fie abandonate în 1978 când a fost construit barajul. În mod normal totul se află sub ape. Acum însă poți face o plimbare în trecut, pe bicicletă desigur.

 

 

„Instrumentul” de deplasare ales de Silverback a fost bicicleta de ciclocros Siablo 105 CX, o cursieră de gravel cu cadru din aluminiu, furcă din carbon, frâne mecanice pe disc Shimano și echipare Shimano 105.

 

 

Seria de biciclete Siablo combină confortul unui cadru ușor din aluminiu, alături de geometria sa compactă, cu un pedalat rapid și eficient. Furca integral din carbon, cu steerer conic, oferă manevrabilitate optimă și completează caracterul general al cadrului. Offsetul furcii împreună cu geometria cadrului măresc confortul bicicletei în turele lungi, fiind stabilă și în același timp manevrabilă de-a lungul întregii game de mărimi de cadru.

 

 

Anvelopele Schwalbe Racing Ralph de 700 x 33c oferă performanțe admirabile atât pe asfalt cât și în offroad, exact cum se vede și în clipul de mai sus, pe fundul lacului de acumulare Theewaterskloof, unde terenul variază de la nisip, la pământ și piatră.

Lasa un comentariu