Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Excelent loc doi pentru Frazer Clacherty la Naționalele de XC, etapa 2

Publicat de System 28.04.2018 0 Comentarii Noutati,

Excelent loc doi pentru Frazer Clacherty la Naționalele de XC, etapa 2

 

Naționalele de corss country continuă cu runda a doua desfășurată la Yorkshire. Pro rider-ul Frazer Clacherty de la Silverback OMX, a terminat pe locul doi la Naționalele Britanice, la Elite masculin.

 

 

Pe 21 aprilie, Frazer a urcat pe treapta a doua a podiumului, în urma cursei pe care a făcut-o pe bicicleta sa Silverback. Concurența a fost și acum puternică, cinci cicliști evadând încă din prima tură, inclusiv Ferguson, alături de Frazer Clacherty și Jason Bouttell.

 

A fost un traseu foarte tehnic, cu multe zone de downhill. Liderii au pornit din start puternic formând un grup de 5. Câteva ture mai târziu grupul a scăzut la trei cicliști format din Grant Ferguson, Jason Bouttel și Frazer.

 

O scurtă rafală de ploaie nu a încetinit ritmul cursei. Frazer a rămas în acest grup până în ultima tură cand Grant a atacat pe urcare. A fost momentul când Frazer a pierdut contactul cu liderul, terminând astfel pe locul 2.

 

Următoarea etapă va avea loc în mai, în pădurea Glentress după care totul se mută în Phoenix Bike Park pentru etapa a 4a din iunie.

 

“Sunt mulțumit de rezultat și cred că mă situez bine pentru a avansa la următoarele etape de Cupă Mondială”, spune Frazer.

Lasa un comentariu