Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Cum s-a descurcat Silverback Sesta alaturi de Daniel Balaure în 2017

Publicat de System 20.10.2017 0 Comentarii Noutati,

Cum s-a descurcat Silverback Sesta alaturi de Daniel Balaure în 2017

 

Zilele trecute, Facebook mi-a trimis o notificare și mi-a spus că a trecut 1 an de când am urcat prima data pe Sesta! Uitasem asta pentru că la fiecare tură mă surprinde și am impresia că e prima dată când pedalez pe aceasta bicicletă. După mulți ani de mers pe hardtail mi-am dorit mult să încerc un full suspension iar Silverback România m-a ajutat cu acest lucru, oferindu-mi modelul Sesta pentru anul 2017. Eu merg pe modelul PRO, adică are o echipare foarte bună, Shimano XT, Rockshox, Fox, Stan's... ați prins ideea. Această bicicletă îți dă senzația că are cursa mai mare la furcă și amortizor decât pare, îți dă curaj să intri cu viteză în orice curbă și prin toți bolovanii.

 

 

Am pedalat multe ore în șaua modelului Sesta în acest an și vă spun cu cea mai mare sinceritate, dacă aveți de gând să vă cumpărați o bicicleta full-suspension versatilă, luați în considerare brand-ul Silverback. Este o bicicletă bine construită, este solidă, ca să nu te lase în drum, dar și ușoară, ca să nu tragi de ea la deal. Are toate caracteristicile necesare unei biciclete din anul 2017, dar și tehnologii care o să reziste pentru mult timp, tehnologii care mai nou, sunt adoptate și de alte branduri sub alte denumiri. Vreau să dau doar un exemplu: inginerii Silverback au decis în urmă cu câțiva ani, să așeze amortizorul orientat vertical, spre butucul pedalier, iar anul acesta cei de la Scott au redesenat modelul Spark așezând amortizorul în aceeași poziție ca la Sesta. Silverback este un brand tânăr, dar care nu stă deloc. 

 

 

Am participat și la concursuri cu ea în acest an și nu am avut nicio problemă. A, ba da, am avut, crampe musculare. Pe cât de simplă este suspensia spate, pe atât este de deșteaptă. De când merg pe full suspension sunt mai comod pentru că nu ma mai ridic din șa la orice piatră ca la hardtail. Anul trecut la, începutul primăverii, am folosit-o ca bicicletă de all mountain/trail și s-a descurcat fără probleme, am fost chiar și la Straja pe traseele amenajate pentru coborâre, la fel, fără probleme. A fost un an reușit cu această bicicletă și mai mult ca sigur, tot pe Sesta voi pedala și în 2018.

 

 

Lasa un comentariu