Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Cizelati, sculptati si perfecti – ochelarii 720armour Vork

Publicat de System 04.05.2018 0 Comentarii Noutati,

Cizelați, sculptați și perfecți – ochelarii 720armour Vork

 

Cizelați, sculptați și împinși spre perfecțiunie, ochelarii sport 720armour Vork combină într-un mod desăvârșit, stilul urban cu performanța sportivă. Vork este modelul australienilor de la 720, scăldat în design stilizat manual și injectat cu tehnologie sportivă de performanță. Vork s-a născut pentru că tu ai nevoie să arăți la fel de bine și echipat în costum de contratimp pe pista de concurs și la patru ace în costum la birou.

 

 

Ochelarii sport 720armour Vork înglobează o serie de tehnologii care îi fac nu doar performanți în a-ți proteja ochii, dar și robuști și cu design plăcut. Lentilele sunt din policarbonat, rama este Grilamid TR90, iar aderența pe cap se face prin benzile interioare din cauciuc.

 

Lentilele „Double Impact” sunt construite folosind același material din cristal de silicon (SiO2) utilizat și la fabricația avioanelor și ferestrelor blindate. Se obține astfel o protecție de două ori mai mare la impact în comparație cu lentilele normale din policarbonat.

 

Fiind foarte subțiri, lentilele sunt ușoare și flexibile, blocând complet razele UV și protejând împotrivat impacturilor la viteză mică și mare. Din aceste motive Vork sunt ideali pentru sporturile în aer liber, de la pescuit și yachting la mtb și alergare.

 

 

Tratamentul SHC – Super Hydrophobic Coating, ajută mult la prevenirea acumulării de umezeală și apă pe lentilele ochelarilor. Protecția SHC face ca orice micro por de pe suprafața lentilei să fie acoperit. În acest fel chiar și cea mai mică picatură de apă va fi îndepărtată, se reduce electricitatea statică acumulată, iar curățarea lentilelor devine mult mai facilă.

 

Soluțiile elegante adoptate de 720armour fac ca și schimbarea lentilelor să fie făcută foarte ușor. La Vork avem două perechi de lentile în plus, care pot fi schimbate în funcție de condițiile în care folosim ochelarii – soare, cer înnorat, noapte.

 

 

720armour a dezvoltat o serie de opținuni ErgoGrip pentru nas, cu ajutorul cărora potrivirea ochelarilor pe față se face perfect. ErgoGrip este hipoalergenică oferind protecție împotriva transpirației și obiectelor străine, reducând șocul și presiunea asupra nasului. De asemenea prin acest sistem se previne deformarea ramei.

 

Toate lentilele 720armour sunt tratate cu un strat special anti-zgâriere pe bază de silicon, pe ambele fețe, pentru a reduce la maxim până și cele mai fine zgârieturi. În felul ăsta crește considerabil durata de viață a ochelarilor, chiar dacă sunt folosiți în condiții grele.

 

 

Însă la ce ar fi buni niște ochelari sport care ți se potrivesc bine dacă nu vei și vedea bine cu ei, oferind precizie optică perfectă? Ochelarii Vork combină sistemul Wrap Fit cu tehnologia Sport Focus pentru a elimina deformările prismatice și pentru a livra claritate optică perfectă indiferent de unghiul în care privești.

 

În cele din urmă, sistemul Wrap Fit este piatra de temelie în ce privește performanța ochelarilor 720armour. Curbura eliptică a ramei facilitează potrivirea perfectă a ochelarilor în jurul capului și mărește gradul de protecție al ochilor și pe laterală, de strălucirea luminii și razele UV. Aderenți, dar fără să fie incomozi, ochelarii 720armour Vork sunt ușori și stau confortabil pe capul tău întreaga zi, fără să devină o povară.

 

720armour Vork sunt disponibili în două variante de culori pentru ramă, la prețul de 389 Lei.

 

Lasa un comentariu