Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Ce faci weekendul asta?

Publicat de System 27.09.2017 0 Comentarii Noutati,

Ce faci weekendul ăsta?

 

Ce este o micro-aventură? Și de ce credem că merita să faci așa ceva în acest weekend? O micro-aventură este o ieșire scurtă în natură, simplă, ieftină, în zonă, dar în același timp distractivă, incitantă, provocatoare, revigorantă și satisfăcătoare.

 

 

Pe măsură ce populația lumii devine din ce în ce mai urbanizată, ocupată și țintuită în fața ecranului, micro-aventurile devin evadări realiste în sălbăticie, simplitate și natura, fără să fie nevoie să ajungi la Polul Sud sau să trăiești într-o colibă din Patagonia. Avantajul micro-aventurilor este că permit oricui să aibă acces la aventură, oamenilor cu foarte puțină experiență în aer liber.

 

Nu este nevoie să zbori în partea cealaltă a lumii pentru a participa la o expediție. Nu e nevoie să fii un atlet de elită, super antrenat sau bogat pentru a avea o aventură. Poți merge singur sau cu un grup de prieteni. Aventura este doar o stare a psihicului tău, este despre împingerea limitelor, mentale, fizice și culturale. Aventură înseamnă să faci ceva ce nu faci în mod normal. Înseamnă să-ți forțezi limitele în cel mai util mod de care ești capabil.

 

Dacă e adevărat înseamnă că aventura este peste tot în jurul nostru, tot timpul. Aventura este accesibilă oamenilor normali, în locuri normale, într-un timp scurt și fără să fie nevoie de multi bani.

 

 

Expediții simple și provocatoare aproape de casa ta, accesibile și ușor de organizat. Idei gândite să încurajeze oamenii obișnuiți să iasă din casă și să facă singuri lucruri, chiar și cu puțin timp la dispoziție. Poate că sunt mici însă micro-aventurile surprind esența aventurii. Este țelul lor suprem.

 

Bicicleta este instrumentul ideal și câteodată cel mai bun partener cu care să începi o micro-aventură. Bicicletele Silverback Sesta Pro și Siablo105 au fost instrumentele perfecte pentru o micro aventură. Fiabile, confortabile și foarte eficiente, Sesta Pro – bicicleta amiral full suspension XC de la Silverback, alături de Siablo 105 – bicicleta de ciclocros, au fost armele alese.

 

 

Aventura noastră a avut loc în Cape Town, Africa de Sud, unde Silverback își are sediul, plecând spre Ceres și continuând spre Cederberg. Pauza de prânz a fost la cabana Oasis, după care s-a făcut cale întoarsă.

 

 

Nu pare să fie cine știe ce tură, dar a avut toate ingredientele unei aventuri, chiar dacă în cantitate mai mică. Experiența necunoscutului, compania plăcută, depărtarea de civilizație pentru o zi, ce mai, o tură provocatoare și satisfăcătoare.

 

 

Și cea mai bună parte? Faptul că se simte ca o pauză de la normal, o gură de aer African care îți umple plămânii și îți reîncarcă spiritul.

Lasa un comentariu