Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Castile Abus la UVX

Publicat de System 06.12.2017 0 Comentarii Noutati,

Căștile Abus la UVX

 

Abus este o marcă ce nu mai are nevoie de introducere. Toată lumea o cunoaște a fi una din cele mai sigure atunci când vine vorba de securitatea yalelor și a lacătelor. Iar afirmația nu este deloc hazardată, firma fiind fondată în Germania în 1924.

 

Astăzi Abus și-a extins gama de produse și a intrat pe piața căștilor de protecție pentru ciclism. Practic vorbim tot de protecție, dar acum securitatea ține de capul nostru când suntem pe bicicletă.

 


(foto - road.cc)

 

Studiile confirmă de fiecare dată că purtarea unei căști pe bicicletă reduce mult riscul loviturilor la cap în cazul unui accident. Din ce în ce mai multi cicliști își dau seama de acest fapt și devin adepții căștii de bicicletă, nu doar când participă la un concurs ci oricând în viața de zi cu zi când se află pe bicicletă. Gama de căști de la Abus acoperă toate nevoile și este caracterizată de calitatea înaltă a materialelor, cele mai noi procese de producție și un design profesional.

 

De la produse pentru copii și bebeluși până la căști de oraș și căști performante pentru concursuri, Abus oferă securitate prin căștile sale cu o ventilație excelentă, confort bun și sisteme de reglaj pentru a se potrivi bine pe cap. În plus, multe din căștile pentru copii și cele urbane, dispun la spate de o lumină LED pentru siguranță suplimentară noaptea.

 

Din 2017 căștile Abus sunt disponibile și la UVX.

Etichete: Casca Abus ciclism Sport

Lasa un comentariu