Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Casca de protecție Abus MountK

Publicat de System 20.03.2018 0 Comentarii Noutati,

Casca de protecție Abus MountK

 

Când spui Abus spui siguranță și securitate. Marca este cunoscută pentru sistemele sale de securitate, așa că și o cască de protecție ar trebui să păstreze pedigriul companiei și să ofere aceeași calitate.

 

Casca  Abus MountK a fost gândită să ofere maximum de protecție ciclistului sau ciclistei care o poartă. MountK este o cască entry-level, ușoară și de calitate, echipată cu câteva tehnologii pe care le întâlnești și la căștile folosite de profesioniști.

 

 

Abus MonutK este construită folosind tehnologia In-Mold, pentru a obține o fuziune rezistentă între carcasa exterioară și materialul interior EPS, care absoarbe impactul. Fixarea pe cap se face cu ajutorul sistemului Zoom Evo Adult, prin care obții o potrivire precisă pe cap, mulțumită rotiței de ajustare.

 

 

Ventilația este la fel de importantă, pentru a obține confortul dorit în zilele calde de vară. MountK este echipată cu un total de 15 fante de aerisire din care 10 pentru intrarea aerului și 5 pentru ieșire. Acestea sunt conectate la interior prin canale adânci care ghidează aerul pentru ventilație eficientă.

 

 

Cozorocul căștii este reglabil între 20 și 30 grade, pentru a-ți oferi umbra dorită în funcție de perioada zilei. Căptușeala interioară poate fi detașată și spălată. În acest fel confortul rămâne la nivel înalt indiferent cât de folosită este casca.

 

 

Când mergem cu viteză pe bicicletă, nu mai avem cum să evităm insectele întâlnite în cale. Avantajul căștii Abus MountK este că fantele frontale de ventilație sunt dotate cu plasă de protecție pentru a împiedica intrarea acestor insecte. Astfel ești protejat împotriva eventualelor albine sau viespi care dacă ar intra în cască, ar provoca disconfort sporit.

Marginea de jos a căștii dispune de protecție specială în timp ce chingile de fixare sunt ergonomice și reglabile mulțumită sistemului de ajustare.

 

 

Noaptea, MountK oferă două tipuri de securitate, pasiva și activă. Partea pasivă este asigurată de zonele reflectorizante. De asemenea casca este echipată, în partea din spate, cu un LED roșu electric, pe care îl poți folosi dacă cumva ai uitat stopul bicicletei.

 

 

Abus MountK este este o cască ușoară și răspunsul adecvat pentru necesitățile cicliștilor și skaterilor. În caz de ploaie există, ca accesoriu separat, și husă de protecție.

 

Lasa un comentariu