Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Campionatele Mondiale UCI MTB din Lenzerheide

Publicat de System 12.09.2018 0 Comentarii Noutati,

Campionatele Mondiale UCI MTB din Lenzerheide

 

Mariske Strauss, de la Silverback OMX Pro Team, a terminat pe locul 19 la a 8a sa participare la Campionatele Mondiale. Este cel mai bun rezultat al ei de până acum. Cele 7 ture le-a terminat cu timpul de 1:42:04.

 

Evenimentul a fost extrem de popular, cu mii de spectatori strânși peste tot în jurul traseului din Lenzerheide. Iar concurenții nu au dezamăgit. Au răsplătit publicul cu acțiune la cel mai înalt nivel, mai ales că au avut parte și de vreme foarte bună. Cu aceeași ocazie, concurenții s-au luptat la XCO și DH, de la juniori la elite, pentru titlul de Campion Mondial. Lenzerheide a fost la înălțime și a înmânat cicliștilor tricoul curcubeu, pentru a fi purtat de câștigători de-a lungul sezonului 2019.

 

 

Frazer Clacherty, de la Silverback OMX Pro Team, împreună cu echipa sa din Anglia, a început Campionatul Mondial UCI XCO de pe 5 septembrie cu proba de ștafetă pe echipe.

 

 

Anglia și-a trims cea mai bună echipă la Lenzerheide, cu Frazer Clacherty, Sean Flynn, Evie Richards, Grant Ferguson și Annie Last – fostă membră a echipei OMX Pro. Cei cinci cicliști au terminat pe locul 11 la cursa care a deschis “ostilitățile” din Lenzerheide, Elveția.

 

 

Sâmbătă pe 8 septembrie, Mariske Strauss era în formă și a terminat în Top 20, mai bine decât ultimul ei rezultat la categoria Elite feminin. Acest campionat a fost al 4lea la care a participat în calitate de Elite.

 

Mariske a fost foarte încântată de rezultat. Spunea că s-a concentrat și a eliminat tot din jurul ei, continuând cu rutina obținerii unei clasări de top.

 

 

„Cursa a început cu un accident în fața mea, petrecut pe prima urcare, lucru care a făcut lupta să fie și mai spectaculoasă. Am reușit să revin pe locul 15 însă spre finalul cursei picioarele mele au început să rămână fără energie. Am muncit mult ca să ajung aici. A venit vremea acum să mă bucur de concurs.”

 

 

La Elite masculin, Raphael Gagne a terminat pe locul 48, iar Martin Gluth pe 53. Cursa la masculin a fost de natură să te țină cu sufletul la gură. Martin a pornit în cursă de pe locul 69 și a forțat de-a lungul întregului concurs.

 

 

Mariske Strauss rămâne în Europa pentru a se pregăti pentru Campionatele Mondiale de maraton de weekendul viitor.

 

Lasa un comentariu