Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Campionatele Mondiale 2017 - final frumos de sezon pentru OMX Pro Team

Publicat de System 15.09.2017 0 Comentarii Noutati,

Campionatele Mondiale 2017 – final frumos de sezon pentru OMX Pro Team

 

Annie Last a concurat tehnic și tactic perfect cucerind medalia de argint în timp ce Mariske Strauss s-a întors dintr-o perioadă psihic dificilă. Dar chiar și așa ea a ocupat locul 24.

 

 

Concurând sub culorile naționale ale Angliei, respectiv Africii de Sud, Annie și Mariske au avut fiecare un start bun la etapa din Cairns, Australia. Plecarea a fost în forță însă fetele și-au făcut repede loc în primele 10.

 

La finalul turei întâi Annie era deja în față deținând controlul. A forțat-o pe Jolanda Neff pe prima cățărare și a coborât în paralel cu ea pe pantele dificile. În cele din urma Neff a început să se distanțeze așa că Annie s-a mulțumit cu locul 2. Pauline Ferrand-Prevot și Irina Kalentyeva erau și ele pretendente la podium, dar au făcut pană.

 

 

Între timp Mariske Strauss demonstra că și-a revenit. Fiind înconjurată de multe nume celebre, ea și-a menținut poziția în top 15 având un ritm rapid. Din păcate un mic accident a costat-o niște poziții în clasament, iar lovitura la schimbătorul spate a însemnat că a trebuit să continue cu schimbări imprecise de viteze. Cu toate acestea, ea a pedalat puternic de-a lungul întregii curse terminând pe locul 24.

 

Când mai era doar o tură din concurs tot ce mai trebuia să facă Annie era să rămână constantă pentru a obține argintul. Au fost emoții mari pe terenul accidentat, dar odată ce a apărut asfaltul, medalia a fost a ei.

 

 

Annie Last a devenit astfel prima ciclistă britanică ce a câștigat o medalie la Campionatele Mondiale de Cross Country Elite.

 

Lasa un comentariu