Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Călătoria epică din Africa de Sud – la Absa Cape Epic 2017

Publicat de System 29.03.2017 0 Comentarii Noutati,

Călătoria epică din Africa de Sud – la Absa Cape Epic 2017

 

Echipa Silverback  a fost epică, iar Sesta SBC a depășit limitele. Fetele au câștigat etapa a 6-a și au cucerit locul 2 în etapa a 7-a . Și nu avem de gând să ne oprim aici!

Absa Cape Epic este cea mai dificilă competiție de mtb pe etape din lume. 1200 de cicliști concurează timp de 8 zile pe o distanță de aproape 700 km și 15.400 m diferență de nivel. Doar cei mai buni ajung la final.

Silverback a participat cu două echipe – la feminin cu Mariske Strasuss și Annie Last și la masculin cu Martin Gluth și Julian Schelb. Din păcate Julian s-a accidentat, însă Martin a continuat maratonul ca “Outcast”. Nu a fost inclus în clasamentul final, dar totuși a pedalat pentru el și bunul său prieten și coleg de echipă Julian.

Însă în același timp Mariske Strasuss și Annie Last s-au descurcat absolut superb. Etapa a 6-a a fost câștigată de ele. A fost și etapa ce mai grea, etapa Regină clasată de organizatori 5 din 5 ca dificultate. Echipa Hansgrohe – Cadence Nutrition s-a străduit mai mult să-și apere poziția a 3-a în Clasamentul General. Totuși fetele au profitat de ocazie. Cu o etapă înainte Mariske nu a avut o zi bună, însă astăzi ea a mers cu viteză maximă!

Finalul maratonului a fost într-adevăr Epic. Annie Last și Mariske Strauss s-au clasat pe 2 la General. Felicitări OMX Pro Bike Team și felicitări bicicletelor Silverback Sesta SBC!

 

 

Lasa un comentariu