Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Bike check: Silverback Superspeed al lui Luke Moir

Publicat de System 29.01.2018 0 Comentarii Noutati,

Bike check: Silverback Superspeed al lui Luke Moir

 

Revista Bikehub a prezentat în detaliu noul Silverback Superspeed care va fi folosit de tânărul rider Luke Moir, în vârstă de doar 15 ani. Superspeed este ultima creație a nemților de la Silverback. Bicicleta, un hardtail din carbon, a fost gândită să ofere performanță maximă la cele mai dificile și prestigioase concursuri mtb din lume.

 

 

Silverback Superspeed dispune de un cadru inovator din carbon. Inovator pentru că bicicleta profită de rigiditatea, dar și flexibilitatea acestui material. Cadrul din carbon este rigid, acolo unde puterea ciclistului trebuie să se transmită integral spre roți, și flexibil acolo unde este nevoie de confort.

 

 

Cel mai evident loc unde se observa acest lucru este în zona cadrului, la intersecția țevilor toptube, seat tube și seat stay. Aici, țevile seat stay practic nu ating seat tube-ul, oferind astfel bicicletei o micro-suspensie generată de însăși flexibilitatea carbonului. Cu echiparea curentă Sram, bicicleta are doar 9,2 kg!

Articolul a fost publicat în original în revista Bikehub și poate fi citit în întregime aici. Tot aici vei găsi o galerie foto artistică cu imagini în detaliu ale cadrului și echipării bicicletei lui Luke Moir.

 

Foto: Francoin Visser -  bikehub.co.za

Lasa un comentariu