Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Bicicletele fat Silverback Scoop 2018

Publicat de System 25.10.2017 0 Comentarii Noutati,

Bicicletele fat Silverback Scoop 2018

 

Așteaptă-te să poți pedala acum pe terenul pe care înainte era imposibil să mergi cu bicicleta. Roțile fat oferă tracțiune excelentă pe orice teren, cum ar fi zăpadă, nisip și stâncă. Plutește peste orice în confort total mulțumită anvelopelor mari care conțin un volum foarte mare de aer.

Bicicletele fat Silverback sunt disponibile cu una sau două foi. La unele modele primești inclusiv suspensia față RST Bluto care oferă și mai mult confort și control, ceva esențial pentru cicliștii cu spirit dezvoltat de aventură. Alte modele Silverback sunt echipate cu furcă rigidă din carbon care micșorează semnificativ greutatea totală a bicicletei, dar oferă și manevrabilitate mai precisă, foarte utilă spre exemplu la concursuri.

Cu Silverback Scoop Double vei simți o diferență clara. Suspensia Bluto ce echipează această bicicletă adaugă control, pentru cicliștii mai aventuroși și mai extremi.

 

 

Silverback Single Scoop este pentru cei care deși nu sunt interesați de concursuri au totuși spiritul aventurii dezvoltat și își doresc să exploreze terenul pe care îl au la îndemână.

 

 

Silverback Scoop Fatty a fost făcută să-ți testeze limitele. Germanii de la Silverback doresc să duci această bicicletă acolo unde nu a mai fost vreuna vreodată, sau acolo unde tu nu ai mai fost.

 

 

Silverback Scoop Deluxe este fat și rapidă. Este o bicicletă care, mulțumită echipării bine echilibrate, se adaptează foarte ușor locului unde vrei să pedalezi.

 

 

Scoop Delight este cea mai ieftină fat bike din gama Silverback, însă nici pe departe necompetitivă. Delight va fi alături de tine indiferent de terenul pe care te dai, fie acesta pietriș, stâncă sau rădăcini. Scoop Delight a fost gândită să fie potrivită pentru oricine.

 

Lasa un comentariu