Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

720armour Slew - ochelarii utili la sport, dar și după

Publicat de System 09.05.2017 0 Comentarii Noutati,

720armour Slew - ochelarii utili la sport, dar și după

Australienii de la 720armour vin cu o propunere interesantă pentru acest sezon. Ochelarii sport Slew, ideal de folosit în competiții, dar și după, eventual pe podium!

Slew fac parte din categoria „Performance” fiind ochelari echipați cu cele mai avansate tehnologii în domeniu. Sunt ochelari versatili care oferă protecție în timpul competiției sportive, dar care au și acel „fashion statement” când pedalezi prin oraș pe bicicleta ta single speed, în drum spre serviciu sau la o cafea cu prietenii.

Slew dispun de tehnologiile EDO™ pentru lentile și EFS™ pentru ramă. EDO™ se referă la lentilele ce oferă mai multe straturi laminate combinate într-o lentilă robustă și solidă. Stratul de protecție, nuanțarea lentilelor, polarizarea, rezistența la impact, rezistența la razele UV toate contribuie la o protecție excelentă și reducerea strălucirii. EFS™ ține de proprietățile ramei. Grilamidul este un polimer foarte ușor, rezistent și care își păstrează forma. Turnat în forma ramei de ochelari grilamidul oferă o greutate mai mică cu 20% față de ramele din rășină. 720armour folosește varianta Swiss Grilamid TR90 pentru a obține această greutate foarte mică, flexibilitate, rezistență la căldură și confort la purtare pentru timp îndelungat.

Însă cum lentilele reprezintă cea mai importantă parte a unor ochelari, în special ochelari sport, lentilele Double Impact Polycarbonate (DPC) sunt tratate cu aceeași tehnologie Silicone Crystal (SiO2) utilizată la construirea avioanelor și a ferestrelor blindate, obținându-se o rezistență dublă la impact în comparație cu lentilele clasice din policarbonat. Fiind și foarte subțiri, acestea sunt ușoare și maleabile.

Însă cum în natură nu sunt rare situațiile când trebuie să pedalam pe ploaie și cum la ochelari nu avem ștergătoare ca la mașină, lentilele trebuie să dispună de un sistem propriu prin care să scape de apă. Lentilele de la 720armour Slew dispun de acoperire cu stratul Super Hydrophobic Coating (SHC) care practic netezește la maxim suprafața lentilei. Orice micro por este acoperit. Astfel picăturile de apă nu mai au de ce să se agațe și se vor scurge automat.

În timpul utilizării ochelarii primesc în general o serie întreagă de „rele tratamente”. Nu ai cum îi protejezi tot timpul. Însă noii Slew de la 720armour dispun de lentile tratate cu un strat anti-zgâriere special, bazat pe silicon. Stratul este aplicat pe ambele fețe ale lentilelor pentru protecție multiplă. Se elimină astfel zgârieturile fine, iar durata de viață a ochelarilor crește.

În alte situații, nu de puține ori se mai întâmplă ca lentilele, deși fără să aibă dioptrii, să distorsioneze câmpul vizual. Pentru a preîntâmpina acest lucru Slew beneficiază de tehnologia Wrap Fit System cu Sport Focus (SFT) prin care se elimine distorsiunea prismatică a luminii. Se obține astfel o claritate optică precisă indiferent de unghiul în care privești. Mulțumită tehnologiei SFT, curbura lentilelor capătă precizie optimă, 720armour fiind astfel în măsură să deseneze orice formă dorește a lentilelor, fără să existe acest risc al distorsiunii câmpului vizual.

Nu în ultimul rând confortul purtării ochelarilor este de mare importanță. Indiferent cât de utili sau performanți sunt o pereche de ochelari, dacă te deranjează când îi folosești atunci degeaba i-ai cumpărat. Însa tehnologia Wrap Fit System de la 720armour, oferă acest confort necesar. Curbura eliptică a ramei îmbrățișează capul, maximizează protecția ochilor și îi apără de strălucirea periferică sau razele UV. Ramele sunt aderente pe cap, însă fără a genera presiune și lipsă de confort. În felul acesta ochelarii Slew devin unii din cei mai versatili din gama 720armour.

Lasa un comentariu