Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

4 rideri, 3 podiumuri, la Campionatele Naționale de XCO

Publicat de System 30.07.2018 0 Comentarii Noutati,

4 rideri, 3 podiumuri, la Campionatele Naționale de XCO

 

La Campionatele Britanice, Frazer Clacherty de la Silverback OMX Pro Bike Team, continuă să-și apere titlul la categoria U23, la cursa Hadleigh park International desfășurată duminică 22 iulie.

 

Frazer a concurat punându-și total încrederea în bicicleta sa Silverback Superspeed SBC, asta după ce câștigase și la ultima etapă din seria de curse naționale la cross country. Din grupul fruntaș în care se afla, el s-a desprins devreme. “A fost o cursă destul de grea, cu Chris care a impus un ritm rapid încă de la început”, spune Clacherty. ”Este al 5lea meu titlu național, incluzându-le și pe cele de la juniori, așa că mă bucur să mențin ritmul.”

 

 

În Africa de Sud, Mariske Strusss de la Silverback OMX Pro Bike Team, a câștigat iar la Elite fenimin, la Campionatele Sud-Africane de MTB XCO, care au avut loc în Bloemfontein. Este a 15a oară când câștigă acest titlu. În timpul cursei Mariske a depășit-o pe Candice Lill care a avut probleme mecanice la bicicletă.

 

Strauss a dominat cursa la Elite feminin, câștigând concursul format din 5 ture, cu timpul de 1:24:02. Reușita a făcut-o pe bicicleta ei Silverback Sesta.

 

„Au fost trei săptămâni de concurs incredibile, iar acum a devenit și mai bine”, spune Mariske. „Recunosc că am avut emoții când am avut ceva probleme stomacale înainte de de concurs”, probleme pe care se pare că le-a avut încă de când a petrecut timp în Europa.

 

 

În Canada, Raphael Gagne a terminat pe 2 la Campionatele Canadiene Naționale. Tricoul de lider era al său până când o pană pe ultimul tur, a făcut ca tot avansul său de 52 secunde, să fie pierdut. A trebuit să se mulțumească cu argintul. „Sunt trist și este chiar dureros pentru că însemna atât de mult pentru mine – dedicație, pasiune și multă muncă”, spune Gagne.

 

Raphael Gagne conducea cursa cu un avans de aproape 1 minut și se simțea foarte puternic. „E greu de acceptat, dar așa e la concursuri. Ca să câștigi îți trebuie antrenament, dar și ceva noroc”, încheie Gagne.

 

 

În Germania Martin Gluth de la Silverback OMX Pro Bike Team, a terminat la 9 secunde de podium. A fost o cursă grea. „Am reușit să mă mențin în grupul fruntaș aproape întreaga cursă. M-am luptat din greu și am crezut în puterile mele. Am reușit astfel să ajung iar în față cu doar 1 km de finiș”, spune Gluth.

 

Gluth a concurat dând tot, pe bicicleta sa Sivlerback Sesta. A forțat până când a epuizat tot combustibilul. „Sunt însă fericit de performanță”, încheie Martin.

 

 

Ultimele săptămâni au fost foarte active pentru riderii de la Silverback OMX Pro Team. S-au luptat din greu pentru tricourile lor, unii păstrându-le, alții fiind la doar un pas de a le obține odată cu Titlurile naționale. Felicitări!

Lasa un comentariu